Walvis

Walvis

D’Swarte Walvis (De Hoop op d'Swarte Walvis) is veel meer dan alleen een restaurant. Deze locatie is uniek voor Zaandam. De ligging aan enerzijds de Zaanse Schans en anderzijds de Zaan met een groot terras, maken De Walvis bij uitstek geschikt voor vergaderingen, presentaties, cursussen en lunches of diners met internationale gezelschappen. Een productpresentatie of brainstormsessie met diverse ‘break out’ ruimtes is bij ons ook goed mogelijk, omdat we zowel beneden als boven over diverse ruimtes beschikken.

Kortom, bij D'Swarte Walvis vind je volop ruimte voor kleine en grote groepen. Voor zowel een vergadering als huwelijksvoltrekking. Daarnaast kunnen, dankzij onze eigen aanlegsteiger, gasten over het water naar onze locatie komen of juist de prachtige omgeving vanaf het water bekijken.

Raadhuis Zaandijk

Via D'Swarte Walvis kun je ook de mogelijkheden voor locatiehuur op een andere bijzonder unieke plek in Zaandijk bespreken: het voormalige raadhuis van Zaandijk. Het voormalige raadhuis is prachtig gelegen aan de Lagedijk 106. Dit deel van Zaandijk, de zogenoemde Gortershoek, is met zijn vele monumentale Zaanse koopmanshuizen een beschermd dorpsgezicht. Aan de voorzijde kijkt het raadhuis uit op de beeldentuin met theekoepel. Aan de achterzijde ligt een grote rozentuin met terrassen, aanlegsteiger en een prachtig uitzicht op de molens en openluchtmuseum de Zaanse Schans.

Ook hier biedt de aanwezigheid van de eigen aanlegsteiger de mogelijkheid voor aankomst en/of vertrek over het water. De bijzondere, authentieke en historische ambiance biedt vele mogelijkheden voor huwelijksvoltrekkingen, recepties, vergaderingen, productpresentaties en andere kleinschalige exclusieve bijeenkomsten.

Culinair

Historische omgeving

Aanlegsteiger aanwezig


internationale gezelschappen

Borrel / receptie

(Familie) feest

Contact


Restaurant de hoop op D’Swarte walvis

075 - 616 5629

Kalverringdijk 15, 1509 BT Zaandam

www.dewalvis.nl

info@dewalvis.nl

www.vergaderlocatieszaandam.nl is een initiatief van Brouwerij HOOP, Restaurant De Hoop Op dD'Swarte Walvis en Lab-44.nl Lees hier de algemene voorwaarden.