LAB-44

LAB-44

Lab-44 op het Hembrugterrein in Zaandam, beschikt over een restaurant, een flink terras en diverse food & drink gerelateerde bedrijven, waaronder een kleine bierbrouwerij van HOOP. 

Hoewel wij onze deuren in het voorjaar van 2017 pas hebben geopend, weten veel particulieren en bedrijven ons al goed te vinden als het gaat om het organiseren van een evenement. In korte tijd hebben wij op deze locatie al veel gasten mogen ontvangen voor zakelijke evenementen zoals vergaderingen, jubilea, productpresentaties, kick-off bijeenkomsten en bedrijfsfeesten. Voor particulieren verzorgden we al workhops, privé diners, borrels, maar ook condoléances en afscheidsbijeenkomsten.

Van een vergadering tot een groot feest; dankzij onze verschillende ruimtes en ligging, kan op deze locatie alles wat je maar wenst georganiseerd worden. Met volop gratis parkeergelegenheid en nabij de uitvalswegen richting Amsterdam, Haarlem en Schiphol, is Lab-44 ook nog eens bijzonder goed bereikbaar.

Eten en drinken

Brouwerij

Industriële uitstraling


Borrel / receptie

Workshops

(Familie) feest

Contact


LAB-44

020 - 237 4111

Middenweg 44, 1505 RK Zaandam

www.lab-44.nl

restaurant@lab-44.nl

www.vergaderlocatieszaandam.nl is een initiatief van Brouwerij HOOP, Restaurant De Hoop Op dD'Swarte Walvis en Lab-44.nl Lees hier de algemene voorwaarden.