Hoop

Hoop

Brouwerij HOOP is gevestigd op een unieke locatie in historisch Zaandijk. Naast de brouwerij, waar we HOOP bier brouwen, vind je hier een restaurant, proeflokaal en winkel. Een kijkje in de keuken van onze bierbrouwers is goed te combineren met bijvoorbeeld een vergadering, cursus, bedrijfsuitje en lunch of diner. In onze biertuin met picknickbanken, is het bij mooi weer goed toeven. 

Een uitstapje naar de Zaanse Schans is bij ons vandaan zó gemaakt. In het seizoen kun je gebruik maken van het voetveer tussen Zaandijk en openluchtmuseum de Zaanse Schans. Dit maakt deze locatie dan ook zeer geschikt voor een interessant en divers programma met een internationaal gezelschap. 

Op en om ons terrein aan de Lagedijk in Zaandijk vind je ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Bovendien ligt treinstation Zaandijk Zaanse Schans op slechts 15 minuten loopafstand (treinverbinding tussen Amsterdam en Alkmaar).

Brouwerij

Eten en drinken

Giftshop


Borrel / receptie

Rondleiding

(Familie) feest

Contact


Hoop

075 - 204 7000

Lagedijk 69-73, 1544 BC Zaandijk

www.brouwerijhoop.nl

restaurant@brouwerijhoop.nl

www.vergaderlocatieszaandam.nl is een initiatief van Brouwerij HOOP, Restaurant De Hoop Op dD'Swarte Walvis en Lab-44.nl Lees hier de algemene voorwaarden.